Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Gyors Szállítás
Gyors Szállítás
A GLS rövid határidővel házhoz szállítja rendelését
Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
OTP SimplePay rendszerén keresztül biztonságosan fizethet
Ingyenes Szállítás
Ingyenes Szállítás
25.000 Ft feletti vásárlás esetén
LXR Junior Immun-Protect Komplex 60x
3.499 Ft
Menny.:db

LXR Junior Immun-Protect Komplex 60x

3.499 Ft
Menny.:db
Online rendelve olcsóbb ez a termék, mint patikában!
Szállítási díj GLS-csomagpontra: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.

Leírás

Az LXR Junior Komplex készítmények összetételei a gyermekek szervezetének napi szükségleteihez igazodnak. A gyümölcsös ízesítésű rágótabletták az általános vitamin- és ásványianyag-pótlástól kezdve az immunrendszer átfogó erősítésén át az idegrendszer egészséges működésének támogatásáig a gyermekeket érintő legfontosabb egészségtudományi területeket érintik. Laktóz-, glutén-, tej-, tojás- és szójamentes étrend-kiegészítőink hatékonyságát a minőségbiztosított gyártás (GMP), az optimális hatóanyagtartalom és a kizárólag igazolt eredetű, kiváló minőségű hatóanyagok egyedi kombinációja alapozza meg. A készítményekben jól hasznosuló, szerves kötésű ásványi anyagokat alkalmazunk. A vitaminok esetében a hatás szempontjából ideális vegyületi formákat választottuk (pl. folsav esetében metil-folát). Az LXR készítmények forgalmazása kizárólag gyógyszertárakon keresztül történik.

LXR JUNIOR IMMUN-PROTECT KOMPLEX: Az ősztől kora tavaszig tartó náthás, felfázásos időszakon túl a gyermekek természetes védekezőképessége a nyári strand­fertő­zések és bélfertőzések kapcsán is támogatható. Az LXR Junior Immun-Protect Komplex gyógynövényi (Echinacea, tőzegáfonya és homoktövis kivonatok) és közismert immunerősítő hatóanyagok kombináció­jával egész évben hatékonyan támogatja a szervezet védekezőképességét. Gyermekek számára ideális mennyiségű C- és D-vitamint, valamint jól hasznosuló, szerves kötésű szelént és cinket tartalmaz. Kedvező áron biztosítja több ismert immunerősítő hatóanyag egyidejű bevitelét.

Az Echinacea tartalmú készítmények szedése egyhuzamban 8 hétig javasolt. Ezt követően pár hetes kihagyás után újabb 8 hetes ciklus indítható.

Az LXR JUNIOR IMMUN-PROTECT KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja 3 éves kortól napi 1 rágótabletta, felnőtteknek napi 1 rágótabletta.

FIGYELMEZTETÉSEK:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.