Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Gyors Szállítás
Gyors Szállítás
A GLS rövid határidővel házhoz szállítja rendelését
Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
OTP SimplePay rendszerén keresztül biztonságosan fizethet
Ingyenes Szállítás
Ingyenes Szállítás
25.000 Ft feletti vásárlás esetén
LXR Junior Multivitamin Komplex 60x
3.499 Ft
Menny.:db

LXR Junior Multivitamin Komplex 60x

3.499 Ft
Menny.:db
Online rendelve olcsóbb ez a termék, mint patikában!
Szállítási díj GLS-csomagpontra: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.

Leírás

Az LXR Junior Komplex készítmények összetételei a gyermekek szervezetének napi szükségleteihez igazodnak. A gyümölcsös ízesítésű rágótabletták az általános vitamin- és ásványianyag-pótlástól kezdve az immunrendszer átfogó erősítésén át az idegrendszer egészséges működésének támogatásáig a gyermekeket érintő legfontosabb egészségtudományi területeket érintik. Laktóz-, glutén-, tej-, tojás- és szójamentes étrend-kiegészítőink hatékonyságát a minőségbiztosított gyártás (GMP), az optimális hatóanyagtartalom és a kizárólag igazolt eredetű, kiváló minőségű hatóanyagok egyedi kombinációja alapozza meg. A készítményekben jól hasznosuló, szerves kötésű ásványi anyagokat alkalmazunk. A vitaminok esetében a hatás szempontjából ideális vegyületi formákat választottuk (pl. folsav esetében metil-folát). Az LXR készítmények forgalmazása kizárólag gyógyszertárakon keresztül történik.

LXR JUNIOR MULTIVITAMIN KOMPLEX: Közismert, hogy az élelmiszerek tápanyagtartalmának csökkenése miatt a normál táplálkozással egyre nehezebben juttathatók a szervezetbe a bioló­giailag értékes anyagok. Emellett számos gyermek évekig nem vehető rá a tartalmas étkezésre, vagy étel­allergiák és intoleranciák miatt nem fogyaszthat bizonyos élelmiszereket. Az LXR Junior Multivitamin Komplex gazdag vitamin- és ásványianyag-összetétele a gyermekek fejlődő szervezetének szükségleteihez igazodik. A rágótabletta formula kétféle gyümölcsös ízesítés mellett teszi lehetővé a hatóanyagok érdemi mennyiségeinek kombinációját. A készítményben jól felszívódó, szerves kötésű ásványi anyagokat (pl. magnézium-citrát, vas-fumarát, cink-biszglicinát), valamint a hasznosulás szempontjából ideális vitaminvegyületeket (pl. B12-vitamin esetében metilkobalamint, folsav esetében metil-folátot) alkalmazunk.

Az LXR JUNIOR MULTIVITAMIN KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja 3-8 éves korig napi 1 rágótabletta, 8-12 éves korig és felnőtteknek napi 2 rágótabletta javasolt.

FIGYELMEZTETÉSEK:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.