Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Gyors Szállítás
Gyors Szállítás
A GLS rövid határidővel házhoz szállítja rendelését
Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
OTP SimplePay rendszerén keresztül biztonságosan fizethet
Ingyenes Szállítás
Ingyenes Szállítás
25.000 Ft feletti vásárlás esetén
Wtn Arctisztító krém 100ml
3.590 Ft
Menny.:db

Wtn Arctisztító krém 100ml

3.590 Ft
Menny.:db

AKCIÓS, HAMAROSAN LEJÁRÓ TERMÉK

Szállítási díj GLS-csomagpontra: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.

Leírás

Wtn Arctisztító krém 100ml

Napjainkban a modern kozmetikában egyaránt fontos szerepet játszanak a kémiai, fizikai, biológiai tudományok, a biokémia, bőrgyógyászat, mikrobiológia, toxikológia, statisztika és egyéb tudományos területek.

A Wise Tree Naturals ezeknek a kihívásoknak megfelelve többféle szakterületen jártas, nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar mérnökök aktív közreműködésével tervezi és gyártja natúrkozmetikumait.

A WTN natúrkozmetikumok, illetve a felhasznált alapanyagok mindegyike megfelel az egyik legszigorúbb európai natúrkozmetikum szabványnak, amit a Német BDIH ír elő.

A WTN natúrkozmetikumok tehát nem tartalmaznak:

- parabén tartósítószereket,
- ásványolaj és petrolkémiai összetevőket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb),
- szintetikus alumínium vegyületeket,
- mesterséges illatanyokat és színezékeket,
- állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint,
- és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami az adott natúrkozmetikum működésére nézve nélkülözhető.

Amennyiben fontos számodra hiteles mérnöki háttér és a valódi, premium minőségű, magyarországon fejlesztett, natúrkozmetikumok iránt érdeklődsz úgy jó helyen jársz.

Arcbőrünk épségének, fiatalos feszességének megőrzése nem nélkülözheti a mindennapos alapos arctisztítást.

A városi környezet hatalmas terhet ró a bőrünkre. Folyamatos a por, a benzingőz és számtalan egyéb az egészséget is komolyan veszélyeztető anyag ártalma.
Arcbőrünk finom bőre gondos ápolást, tisztítást igényel minden egyes nap. Itt rendkívül fontos a tudatos választás, hiszen a legtöbb kozmetikum számtalan olyan komponenst tartalmaz, amely még tovább terheli bőrünket. Sőt akár póruseltömítő, szárító vagy mikrosérülést okozó hatású is lehet.

Arctisztító krémünk kialakításánál törekedtünk a bőrazonos összetevők kiválasztására. A tisztítás és a táplálás egyszerre valósul meg természetes olajok, mint a mandula és olívaolaj, az E-vitamin valamint olyan gyulladáscsökkentő, mikrocirkulációt serkentő hatóanyag segítségével, mint a rozmaring.

Ne feledd, bőrünknek is szüksége van egy kis pihenésre a nap végén!

A Wise Tree Naturals készítményeiben felhasznált komponensek megfelelnek a Német Gyógyászati, Reformáru és Testápoló Szerek Gyártóinak Ipari és Kereskedelmi Szövetsége (BDIH) által megfogalmazott kritériumoknak.

Összetevők (INCI):Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Dicitrate / Stearate, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Olea Europaea Leaf Extract, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Tocopherol, Squalane, Beta Sitosterol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Phytate.

WTN Arctisztító krém használati javaslat:

A szükséges mennyiséget (kb. 1/2 pumpa) vattakorong segítségével oszlassunk el egyenletesen az arcon, illetve szükség szerint a dekoltázs területén. Finom mozdulatokkal tisztítsuk meg a bőrünket, majd langyos vízzel öblítsük le.
Alkalmazása napi szinten ajánlott.
Használhatjuk sminkkészítés előtt, lefekvés előtti sminkeltávolításhoz, vagy egyszerűen csak a napi szennyeződések kíméletes eltávolítása céljából.

Figyelmeztetés:

A krém használatakor ügyeljünk rá, hogy szembe ne kerüljön.
Amennyiben allergiás tünetet észlelnél, mosd le a bőrödről és hagyd abba a használatát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.