Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Gyors Szállítás
Gyors Szállítás
A GLS rövid határidővel házhoz szállítja rendelését
Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
OTP SimplePay rendszerén keresztül biztonságosan fizethet
Ingyenes Szállítás
Ingyenes Szállítás
25.000 Ft feletti vásárlás esetén
WTN Glutareg immunvédő komplex 60db
6.299 Ft
Menny.:db

WTN Glutareg immunvédő komplex 60db

6.299 Ft
Menny.:db
Online rendelve olcsóbb ez a termék, mint patikában!
Szállítási díj GLS-csomagpontra: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.

Leírás

A természetes glutationtermelődés elősegítésére és a glutation újrahasznosítási ciklus megfelelő működéséért.

 
A glutation a szervezet egyik legfontosabb antioxidánsaként kulcsszerepet játszik a mitokondriumok (a sejtek energiatermelő egységeinek) védelmében, és a sejtek élettartalmának a szabályozásában is. A mitokondriumokban lévő antioxidánsok közül a mitokondriális glutation a fő védelmi vonal abban, hogy elkerülhetőek legyenek a működési zavarok és a sejthalálhoz vezető oxidatív módosulások.

A szervezetben lévő glutation lehet:

1. Sejten belüli (intracelluláris) glutation, melynek fő feladata a mitokondriumok védelme és a sejthalál szabályozása.
2. Sejten kívüli (extracelluláris) glutation, mely legfőképpen a szervezet méregtelenítési folyamatainak támogatásában vesz részt az antioxidáns védelem biztosítása mellett.

A környezeti hatások, a stressz, a megerőltető fizikai munka általi hatások mind eleve nagyobb glutation felhasználásra késztetik a szervezetet, így hamar kialakulhat a glutationhiány, aminek következtében különböző tünetek jelenhetnek meg.

A gyakorlati megfigyelés:
Komolyabb sérülések vagy betegségek esetén a szervezet glutation felhasználása annyira megnő, hogy azt a szervezet nem győzi pótolni. Megállapítható, hogy minden komolyabb krónikus betegség (pl. szívbetegségek, rosszindulatú folyamatok, 2-es típusú cukorbetegség, Alzheimer kór, áteresztő bél szindróma, stb.) glutationhiánnyal jár együtt.

Autoimmun betegségek (pl. Hashimoto) degeneratív folyamata során károsodnak a sejtek mitokondriumai. A klinikai gyakorlati tapasztalat az, hogy akinek a glutation előállítási és újrahasznosítási rendszere egészséges, annál gyakorlatilag nem alakulnak ki autoimmun betegségek.

Az öregedés folyamata is a glutation aktivitás csökkenésével jár. Megfigyelték, hogy akiknél a kognitív funkciók hanyatlása tapasztalható, azok szervezetében alacsonyabb a glutation szintje.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.